Wat u nog meer moet weten

Kennismakingsgesprek met de gastouder
U kunt altijd contact met mij opnemen voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek bij mij thuis. Tijdens dit gesprek kan ik u mijn huis laten zien en kunt u een indruk krijgen waar en bij wie uw kind terecht komt. U kunt tijdens dit gesprek uw wensen kenbaar maken en kijken of u een prettig gevoel hebt bij Kleine Poppedijne.
Dit gesprek is vrijblijvend.
 
Gastouderbureau
Als u na het kennismakingsgesprek besluit door te gaan met de opvang bij Kleine Poppedijne volgt een koppelingsgesprek met een gastouderbureau. In dit gesprek worden alle praktische zaken besproken, afspraken vastgelegd en het contract getekend.
Om in aanmerking te kunnen komen voor kinderopvangtoeslag bent u als ouder verplicht om zich in te schrijven bij een gastouderbureau. Kleine Poppedijne staat ingeschreven bij meerdere gastouderbureaus (o.a. gastouderbureau Prokino en gastouderbureau Pompidoe). Mocht uw keuze een ander gastouderbureau zijn dan is dit bespreekbaar.

Kosten
De kosten voor de opvang van uw kind zijn 5,80 euro per uur. Hier zitten de kosten voor een broodmaaltijd, fruit en een tussendoortje en drinken bij in. Omdat ik zelf vegetariĆ«r ben, graag eventuele vleeswaren voor op brood zelf meenemen. 

Wat de ouders zelf moeten meenemen:  
- Fles– of borstvoeding, speciaal (dieet-)voeding
- Luiers en luierdoekjes
- Een setje extra kleren
- Slaapzak
- Eventueel knuffel en/of speen
- Eventueel een potje groenten voor de allerkleinsten

Ziekte
Mocht ik onverhoopt ziek zijn, zal u zelf voor vervangende opvang moeten zorgen. U kunt ook gebruik maken van vervangende opvang als u bij gastouderbureau Prokino bent aangesloten. Dit gastouderbureau rekent hiervoor een maandelijks bedrag van E6,60 per gezinskoppeling.