Wat u nog meer moet weten

Kennismakingsgesprek met de gastouder
U kunt altijd contact met mij opnemen voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek bij mij thuis. Tijdens dit gesprek kan ik u mijn huis laten zien en kunt u een indruk krijgen waar en bij wie uw kind terecht komt. U kunt tijdens dit gesprek uw wensen kenbaar maken en kijken of u een prettig gevoel hebt bij Kleine Poppedijne.
Dit gesprek is vrijblijvend.
 
Gastouderbureau
Als u na het kennismakingsgesprek besluit door te gaan met de opvang bij Kleine Poppedijne volgt een koppelingsgesprek met een gastouderbureau. In dit gesprek worden alle praktische zaken besproken, afspraken vastgelegd en het contract getekend.

Omdat ik opgenomen ben in het Landelijk Register Kinderopvang heeft u recht op kinderopvangtoeslag. Om in aanmerking te kunnen komen voor kinderopvangtoeslag bent u als ouder verplicht om zich in te schrijven bij een gastouderbureau. Kleine Poppedijne staat ingeschreven bij meerdere gastouderbureaus.

Kosten
De kosten voor de opvang van uw kind zijn 6,40 euro per uur. Dit is inclusief fruit, (brood-)maaltijd, drinken en een tussendoortje.

Wat de ouders zelf moeten meenemen:  
- Fles- of borstvoeding, speciale (dieet-)voeding
- Luiers en luierdoekjes
- Een setje extra kleren
- Eventueel knuffel en/of speen

Ziekte en vakantie
Bij ziekte en vakantie van mij hoeft u niet te betalen. 
Bij ziekte en vakantie van uw kind betaalt u de uren zoals afgesproken in het contract.